Barytonlaboratoriet: To folketoner

kr 200,00

Arrangert for aspirant- og juniorkorps av Bente Illevold.

 

Arrangementene er tilpasset aspirant- og juniorkorps, og er tiltenkt musikanter som har spilt ca. ett til tre år.

Arrangementene er gjort så enkle som mulig, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

 

I disse to arrangementene presenteres først temaet slik vi tradisjonelt kjenner det, før arrangementet avsluttes i en skikkelig rocke-groove.

Stykkene vil passe godt inn i show-konserter og med sin riff-inspirerte form er de lette og lære, og vil ganske sikkert falle i smak hos unge musikanter.

Artikulasjon og tempangivelser er bevisst skrevet med tekst, for å styrke musikantenes vokabular. De raske karakterskiftene som inntreffer i begge stykkene åpner for muligheten til å jobbe med effektiv stilendring og øke musikantenes bevissthet rundt uttrykk og sjangerforståelse.

Basslinjene inneholder noe sektendelsrytmikk, og kan være ganske krevende ren fysisk for ferske musikanter. Dette gjelder også trompet- og hornstemmene enkelte steder.

45 sid

PDF: Notene skal lastes ned.
Se tilleggsinformasjon nedan.

På lager

Forfatter/komponist:
Arrangert av Bente Illevold

Utgiver/Privat:
P12 publishing

ISBN: Varenummer: M-0027.18pdf Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Bente Illevold kommer fra Rendalen i Østerdalen, og spiller eufonium. Hun er offisiell solist for den sveitsiske instrumentprodusenten Willson. De siste årene har hun markert seg som en innovativ utøver og høstet annerkjennelse for sine framførelser av flere nye verker for instrumentet. Illevold har masterutdanning fra Norges musikkhøgskole og sin pedagogiske utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt.

Bente har spilt med de fleste av landets profesjonelle militærkorps, KORK, Kristiansand symfoniorkester og ved Den Norske Opera. Hun er brennende opptatt av å utvide eufoniumrepertoaret og la instrumentet utfolde seg i nye konstellasjoner og sammenhenger.

Til daglig arbeider hun som frilansmusiker og musikkpedagog i Østlandsområdet, der hun blant annet dirigerer Arnestad skolekorps som ble Norgesmestre i 3. divisjon i 2018. Hun medvirker også i internasjonale ensembler som The Northern Lights Duo og Athena Brass Band og er jevnlig å høre på internasjonale festivaler og workshops. Bente spiller inn sin første solo-CD på LAWO Classics i april 2019.

Tilleggsinformasjon

Nedlastbar produkt

Når du har betalt, sender vi en e-postbekreftelse med link til notene.
Betaler du med PayPal, kan du laste ned notene direkte.
Nedlastbar 10 ganger.
Nedlastingslenken utløper etter 60 dager fra kjöpdato.

Support

Har du problemer med nedlastingen?
Send en E-post til support@plattform12.com
Vi i P12 hjelper deg gjerne!

Spørsmål om Barytonlaboratoriet: To folketoner

Vi vil være mer enn glade for å svare på noen av dine spørsmål!

=
Spamprotection