Barytonlaboratoriet: 20 Tradisjonelle julesanger for baryton i F-nøkkel

kr 75,00

Julesanger er kjent for å være ekstra motiverende for elevene, da det  for mange det første møte med et velkjent repertoar.

Disse julesangene er tilpasset elever som har spilt i 1 – 3 år og kan betraktes som øvelser i notelesing, samt gradvis registerutvidelse og bygging av embouchure.

I tillegg er sangene lagt i ulike tonearter for å sikre utvikling av toneart- og fortegnforståelse. Toneartene som brukes er Bb-dur, F-dur, d-moll, Ab-dur, Eb-dur og C-dur.

 

14 sid

PDF: Notene skal lastes ned.
Se tilleggsinformasjon nedan.

På lager

Forfatter/komponist:
Tilrettelagt av Bente Illevold

Utgiver/Privat:
P12 publishing

ISBN: Produktnummer: M-0026.18pdf Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Bente Illevold kommer fra Rendalen i Østerdalen, og spiller eufonium. Hun er offisiell solist for den sveitsiske instrumentprodusenten Willson, og har de siste årene har hun markert seg som en innovativ utøver og høstet annerkjennelse for sine framførelser av flere nye verk for instrumentet.

Illevold har masterutdanning fra Norges musikkhøgskole, og PPU fra Barratt Due musikkinstitutt. Hun har spilt med de fleste av landets profesjonelle militærkorps, KORK og ved Den Norske Opera, og er brennende opptatt av å utvide eufoniumrepertoaret og la instrumentet utfolde seg i nye konstellasjoner og sammenhenger.

Dette gjenspeiles også i hennes pedagogiske virke, og gjennom 15 års erfaring som skolekorpsdirigent og korpsinstruktør er hun en ettertraktet ressurs i Østlandets korpsmiljø.

Illevold arbeider også som lektor i eufonium ved Ski og Stange videregående skoler, og er fra høsten 2018 tilknyttet musikkonservatoriet i Tromsø som gjestelærer.

Hun spiller 1. eufonium i tubakvartetten All About That Bass.

Tilleggsinformasjon

Nedlastbar produkt

Når du har betalt, sender vi en e-postbekreftelse med link til notene.
Betaler du med PayPal, kan du laste ned notene direkte.
Har du problemer med nedlastingen?
Send en E-post til support@plattform12.com
Vi i P12 hjelper deg gjerne!

Nedlastningsbegr

Nedlastbar 10 ganger.
Nedlastingslenken utløper etter 60 dager fra kjöpdato.

Spørsmål om Barytonlaboratoriet: 20 Tradisjonelle julesanger for baryton i F-nøkkel

Vi vil være mer enn glade for å svare på noen av dine spørsmål!

=
Spamprotection