Barytonlaboratoriet presenterer: To temaer av Tchaikovsky

kr 200,00

Om arrangementene:

Det er lite av den klassiske musikken som er tilrettelagt for ferske skolekorpsmusikanter, noe som gjør det vanskeligere å formidle denne musikken til nettopp denne målgruppa.

Musikken er gjerne kompleks, og det krever visse ferdigheter på instrumentet i kombinasjon med god teoretisk kunnskap for å lykkes.
Disse arrangementene passer for musikanter som har spilt i minimum ett år, og aller helst litt mer.
De byr på noen registermessige utfordringer hos enkelte instrumentgrupper, som trompet og fløyte, samt at det er mange tilfeldige fortegn i alle stemmer.

Arrangementene er godt egnet for å begynne å jobbe med hele notebildet, ikke bare tonehøyder og rytmer, men det å lese og forstå all informasjonen notene gir oss. Det er derfor bevisst bruk av flere tegn og uttrykk i begge arrangementene.  Musikken er velkjent, og det anbefaler å kontekstualisere den for å forsterke mening og karakter hos musikantene. La dere gjerne inspirere av å lytte og ikke minst se på framførelsen av disse stykkene.

46 sid

PDF: Notene skal lastes ned.
Se tilleggsinformasjon nedan.

På lager

Forfatter/komponist:
Arrangert av Bente Illevold

Utgiver/Privat:
P12 publishing

ISBN: Varenummer: M-0030.19pdf Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Bente Illevold kommer fra Rendalen i Østerdalen, og spiller eufonium. Hun er offisiell solist for den sveitsiske instrumentprodusenten Willson. De siste årene har hun markert seg som en innovativ utøver og høstet annerkjennelse for sine framførelser av flere nye verker for instrumentet. Illevold har masterutdanning fra Norges musikkhøgskole og sin pedagogiske utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt.

Bente har spilt med de fleste av landets profesjonelle militærkorps, KORK, Kristiansand symfoniorkester og ved Den Norske Opera. Hun er brennende opptatt av å utvide eufoniumrepertoaret og la instrumentet utfolde seg i nye konstellasjoner og sammenhenger.

Til daglig arbeider hun som frilansmusiker og musikkpedagog i Østlandsområdet, der hun blant annet dirigerer Arnestad skolekorps som ble Norgesmestre i 3. divisjon i 2018. Hun medvirker også i internasjonale ensembler som The Northern Lights Duo og Athena Brass Band og er jevnlig å høre på internasjonale festivaler og workshops. Bente spiller inn sin første solo-CD på LAWO Classics i april 2019.

Tilleggsinformasjon

Nedlastbar produkt

Når du har betalt, sender vi en e-postbekreftelse med link til notene.
Betaler du med PayPal, kan du laste ned notene direkte.
Nedlastbar 10 ganger.
Nedlastingslenken utløper etter 60 dager fra kjöpdato.

Support

Har du problemer med nedlastingen?
Send en E-post til support@plattform12.com
Vi i P12 hjelper deg gjerne!

Spørsmål om Barytonlaboratoriet presenterer: To temaer av Tchaikovsky

Vi vil være mer enn glade for å svare på noen av dine spørsmål!

=
Spamprotection