Barytonlaboratoriet presenterer: 15 Jubelsanger for 17.mai og andre høytidelige anledninger

kr 80,00

I dette heftet er det samlet 15 kjente og kjære melodier, marsjer og signaler som gjennom historien har blitt framført 17. mai rundt omkring i hele landet. Dette heftet er dermed et godt supplement til øvrig undervisningsmateriell i vårsemesteret. I tillegg gjør det musikantene kjent med Norges musikalske historie, og flere av de gamle melodiene som er i ferd med å falle bort fra dagens repertoar.

Melodiene passer for elever som har spilt i 2 – 4 år, og befinner seg på slutten av nivå 1 eller tidlig nivå 2. Heftet har melodiene skrevet ut i både F-og G-nøkkel og kan dermed også brukes for trompet/kornett, horn og trombone.

Innehold: Ja, vi elsker, Fagert er landet, Blant alle lande, Fedrelandssalmen, Mellom bakkar og berg, Kongesangen, Nå livnar det i lundar, Herre Gud ditt dyre navn og ære, Gratulerer med dagen, Hurra for deg, Gammel Jegermarsj og fra Hærens signaler: Revelje, Bønn, Flaggappel og Parademarsj.

20 sid

PDF: Notene skal lastes ned.
Se tilleggsinformasjon nedan.

På lager

Forfatter/komponist:
Samlet og tilrettelagt av Bente Illevold

Utgiver/Privat:
P12 publishing

ISBN: Produktnummer: M-0028.19pdf-1 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Bente Illevold kommer fra Rendalen i Østerdalen, og spiller eufonium. Hun er offisiell solist for den sveitsiske instrumentprodusenten Willson. De siste årene har hun markert seg som en innovativ utøver og høstet annerkjennelse for sine framførelser av flere nye verker for instrumentet. Illevold har masterutdanning fra Norges musikkhøgskole og sin pedagogiske utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt.

Bente har spilt med de fleste av landets profesjonelle militærkorps, KORK, Kristiansand symfoniorkester og ved Den Norske Opera. Hun er brennende opptatt av å utvide eufoniumrepertoaret og la instrumentet utfolde seg i nye konstellasjoner og sammenhenger.

Til daglig arbeider hun som frilansmusiker og musikkpedagog i Østlandsområdet, der hun blant annet dirigerer Arnestad skolekorps som ble Norgesmestre i 3. divisjon i 2018. Hun medvirker også i internasjonale ensembler som The Northern Lights Duo og Athena Brass Band og er jevnlig å høre på internasjonale festivaler og workshops. Bente spiller inn sin første solo-CD på LAWO Classics i april 2019.

Tilleggsinformasjon

Nedlastbar produkt

Når du har betalt, sender vi en e-postbekreftelse med link til notene.
Betaler du med PayPal, kan du laste ned notene direkte.
Nedlastbar 10 ganger.
Nedlastingslenken utløper etter 60 dager fra kjöpdato.

Support

Har du problemer med nedlastingen?
Send en E-post til support@plattform12.com
Vi i P12 hjelper deg gjerne!

Spørsmål om Barytonlaboratoriet presenterer: 15 Jubelsanger for 17.mai og andre høytidelige anledninger

Vi vil være mer enn glade for å svare på noen av dine spørsmål!

=
Spamprotection