Barytonlaboratoriet: Oppvarmingsøvelser

kr 350,00

Arrangementene er tilpasset aspirant- og juniorkorps, og er tiltenkt musikanter som har spilt ca. et halvt til tre år. Tanken er at man begynner med del 1 og arbeider seg metodisk oppover til del 4, i takt med at musikantenes ferdigheter vokser.

Tanken bak disse oppvarmingsøvelsene er å etablere gode rutiner for de unge musikantene, og siden de fleste øvelsene er unisone vil de kunne brukes i individuell øving med like stor mening.
Felles oppvarmingsøvelser er effektiv for å samle gruppa, og ved å spille unisont kan det være lettere å arbeide med balanse, lyttefokus og presisjon i aspirant- og juniorkorps.

Disse øvelsene er laget uten dynamikk og artikulasjon, slik at dirigenten og musikantene selv kan variere dette etter korpsets behov og nivå.

86 sid

PDF: Notene skal lastes ned.
Se tilleggsinformasjon nedan.

På lager

Forfatter/komponist:
Bente Illevold

Utgiver/Privat:
P12 publishing

ISBN: Produktnr: M-0013.18pdf Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Bente Illevold kommer fra Rendalen i Østerdalen, og spiller eufonium. Hun er offisiell solist for den sveitsiske instrumentprodusenten Willson, og har de siste årene har hun markert seg som en innovativ utøver og høstet annerkjennelse for sine framførelser av flere nye verk for instrumentet.

Illevold har masterutdanning fra Norges musikkhøgskole, og PPU fra Barratt Due musikkinstitutt. Hun har spilt med de fleste av landets profesjonelle militærkorps, KORK og ved Den Norske Opera, og er brennende opptatt av å utvide eufoniumrepertoaret og la instrumentet utfolde seg i nye konstellasjoner og sammenhenger.

Dette gjenspeiles også i hennes pedagogiske virke, og gjennom 15 års erfaring som skolekorpsdirigent og korpsinstruktør er hun en ettertraktet ressurs i Østlandets korpsmiljø.

Illevold arbeider også som lektor i eufonium ved Ski og Stange videregående skoler, og er fra høsten 2018 tilknyttet musikkonservatoriet i Tromsø som gjestelærer.

Hun spiller 1. eufonium i tubakvartetten All About That Bass.

Tilleggsinformasjon

Nedlastbar produkt

Når du har betalt, sender vi en e-postbekreftelse med link til notene.
Betaler du med PayPal, kan du laste ned notene direkte.
Har du problemer med nedlastingen?
Send en E-post til support@plattform12.com
Vi i P12 hjelper deg gjerne!

Nedlastningsbegrensning

Nedlastbar 10 ganger.
Nedlastingslenken utløper etter 60 dager fra kjöpdato.

Spørsmål om Barytonlaboratoriet: Oppvarmingsøvelser

Vi vil være mer enn glade for å svare på noen av dine spørsmål!

=
Spamprotection