TEMAHEFTER TIL LÆRELYST! – En hel boks med 14 innholdsrike hefter for begynnerelever på piano

kr 850

Her finner du alt du trenger for å gi elever en god start!

De 12 temaheftene fokuserer på hvert sitt fordypningsemne i en gjennomtenkt progresjon. Hvorfor 12 tynne hefter i stedet for en stor bok? Vår erfaring er at unge elever motiveres av opplevelse av fremgang. Å avslutte en bok og gå løs på en ny, er konkrete bevis på fremgang og mestring.
Treningsboken og Gehørsangboken jobbes det med hele tiden. Eleven trenger også mer notelesningstrening enn heftene gir. Vi anbefaler å spille gjennom alle de 10 lesebøkene HER.

Som pedagog kan du bruke heftene som springbrett og gi elevene mer eller mindre informasjon enn det som står, legge til oppgaver og kombinere heftene med annet undervisningsmateriale.

Elevens nivå og vitebegjærlighet bestemmer progresjonen.

Forfatter/komponist:
Grete Helle Rasmussen,
Design: Leif Haglund

Utgiver/Privat:
P12 publishing

ISBN: 978-82-93585-00-8 Varenummer: N18-p14 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Heftene muliggjør en kombinasjon av utforsking og ferdighetstrening der musikaliteten styrkes ved å kombinere tilnærming via sang, improvisasjon og notelesing i tillegg til det tekniske arbeidet. Fra første stund blir elevene oppfordret til å undersøke, lytte og skape sin egen musikk, og utfordret med stykker og “fingernøtter” som krever stor innsats og mye øving for å mestre. Bevissthet om hvor viktig kroppen er for at det skal bli fin musikk – via riktig sittestilling til bruken av armene, hendene, fingrene ligger til grunn for alle oppgavene. Musikkteorien ‘smugles’ inn fra begynnelsen, og elevene blir kjent med komponister de oppfordres til å finne verker av på nettet og til å komponere selv.

Illustrasjonene tilfører heftene en uttrykkskraft som fascinerer, inspirerer og gir en opplevelsesmessig tilleggsdimensjon – ut over musikken.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.2 kg
ISBN

978-82-93585-00-8

Spørsmål om TEMAHEFTER TIL LÆRELYST! – En hel boks med 14 innholdsrike hefter for begynnerelever på piano

Vi vil være mer enn glade for å svare på noen av dine spørsmål!

What is 7+4?